آیا می دانید ۲۷ خردادماه امسال یعنی روز برگزاری نهمین دوره انتخابات
ریاست جمهوری مصادف است با روز جهانی بیابان زدائی؟
وقتی نامی از بیابان به میان می آید ناخود آگاه این شعر برایم تدائی میگردد:
صحبت از پژمردن یک برگ نیست وای جنگل را بیابان می کنند.
وصف العیش نصف العیش
زیبا ترین شعارها وجذابترین قولها ووعده ها را میتوان پیش از برگزاری انتخابات شنید واز از آنها لذت برد.گروهها واحزاب سیاسی برای ادامه حیات وتقویت بدنه تشکیلاتی شان راهی جز افزایش حجم فعالیتهای خود جهت مناقشه چشمگیر وموثردر ابعاد مختلف انتخابات را ندارندودر این راه مجبورند تا فردی را بعنوان نامزد مورد حمایت خویش در نظر گرفته وبه جامعه معرفی نمایند.
برهمین اساس جذب وجلب افکار عمومی به نفع کاندیدایی خاص ماموریت اصلی آنها خواهد بود وبرای اجرای بهتر این ماموریت سلسله رفتارهایی رابر مبنای شاخص زمانی یعنی روز برگزاری انتخابات انجام می دهند.
آنها همچون مبلغان وبازاریابهای کالا وخدمات به افکار عمومی هجوم آورده وتلاش می کنند تا توجه مردم را به فرد مورد نظر جلب نمایند.بازار یابی سیاسی نیز مانند بازاریابی کالا وخدمات از قواعد و اصول خاصی تبعیت می نماید. از جمله تبلیغات وسخن گفتن از دیدگاه مثبت در مورد کاندیدای مورد علاقه که البته در بازاریابی سیاسی خود سوژها (نامزدان انتخاباتی) هم سخن می گویدودقیقا همینجا است که ضرب المثل معروف : ((ماست بند هیچگاه نمی گوید که ماست من ترش است)) مصداق می یابد.
در این هنگام همه از آزادی وانواع و اقسام آن سخن می گویند_ از اقتصاد خوب وبهبود سریع وضع معیشتی عامه مردم_ پایین آمدن قیمتها ومهار تورم_ اشتغالزایی وکاهش شدیدنرخ بیکاری_ اجابت خواسته های جوانان واحقاق حقوق زنان واز همه اینها مهمتر مردم سالاری وانواع آن_ شایسته سالاری واز این قبیل موارد.
هیچکس مشکلات موجود را به عهده نمی گیرد وضعف ها وکاستیها را به کسان دیگری منتسب می کنند.کسی هم حق اعتراض ندارد وحق پرسیدن این سوال راکه : اگر همه شما خوبید پس این همه معضل ومشکل را چه کسانی بوجود آورده اند؟مگر شما کاندیداها ی ریاست جمهوری که مدعی هستید از رجال سیاسی مملکت می باشید سکاندار بخشهای مختلف این نظام نبودید؟
حرفها وحدیثها بسیار است که پرداختن به همه آنها وقت می خواهدو حوصله که در حال حاضر نه این موجود است ونه آن.
درعین حال به نظر می آید که بهترین راه برای مخاطبان نامزدهای ریاست جمهوری شنیدن و لذت بردن از سخنان ووعده ووعیدهای آنان است چون به نقل از دانشمندان فشارهای عصبی عامل اصلی بسیاری از بیماریهای رایج در انسانها می باشد.
پس آرام باشیم وبیاییم همه با هم بشنویم ولذت ببریم زیرا از قدیم الایام گفته اند که : وصف العیش نصف العیش.
نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - مطالبات مردمی - احزاب و گروههای
اصولگرا - احزاب و گروههای اصلاح طلب دوم خردادی - هاشمی رفسنجانی -
خرداد ماه 1388 - رابطه هر یک از موارد ذکر شده چیست؟
آیا احزاب و گروههای اصولگرا واصلاح طلبان دوم خردادی قادر به تحقق
مطالبات مردمی می باشند؟ نقش آقای هاشمی رفسنجانی درپاسخ منفی
یا مثبت پرسش فوق چیست؟ حتما خواهید پرسید : مطالبات مردمی یعنی
چه؟ خب حق دارید!
وسوالی دیگر: به نظر شما وضعیت اجتماعی - اقتصادی - فرهنگی و
سیاسی کشور عزیزمان ایران در خرداد ماه 1388 چگونه خواهد بود؟
یک روز به نفع ما فلق برگردد
با تیغ برهنه مرد حق برگردد
با مردم پابرهنه به زین باشید
زان روز بترسید ورق برگردد
حضور ولی نعمتان دولت
برگزاری نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشورعزیزمان ایران نگاه جهانیان را به خود معطوف ساخته وبحثهای متعددی پیرامون این مسئله بوجود آورده است.انتخاب رئیس جمهور آینده که درقانون اساسی پس ازتایید وتعیین اسامی کاندیداها توسط مراجع ذیصلاح به عهده ملت گذاشته شده مبین این مطلب است که تعیین سرنوشت مردم برعهده خودشان قرار دارد وشاید بتوان براین اساس ادعا نمودکه دولت را ملت تعیین می کند.ازآنجایی که رئیس جمهور به واقع رئیس دولت وعالی ترین مقام اجرایی کشور محسوب می گردد واجرای برنامه ها وقوانین بر عهده قوه مجریه می باشد انتخاب رئیس قوه مذکور از بالاترین حساسیتها واهمیت ویژه برخوردار است.
طبق زمان اعلام شده برای برگزاری انتخابات (27خردادماه)تنها 53 روز زمان داریم تا تکلیف این پست سیاسی را برای چهار سال آینده معین سازیم.
زمانی برای گوش کردن _ دیدن وخواندن اخبار مربوط به این رویداد مهم وسرنوشت ساز.
اکنون مردم مسئولند تا این وظیفه سنگین را باموفقیت به انجام برسانند.بار سنگین انتخاب فردی شایسته 53 روز دیگر از دوش ملت برداشته می شود وآنگاه باری سنگین تر بردوش رئیس جمهور منتخب نهاده خواهدشدواین موضوع به منزله راحت شدن مردم نیست زیرا بخش اعظمی از مشکلات مردم ناشی از عدم توجه آنان به این نکته حساس می باشد که :پس از انتخاب رئیس جمهور مرحله جدیدی برای مردم آغاز شده وحضور در صحنه آنها را طلب می نماید.
اکنون که احزاب وگروههای سیاسی برای جلب آرای مردم به نفع کاندیدای مورد نظرشان مدعی بسیاری از شعارهای زیبا و عامه پسند می باشند واز این راه اکثریت مردم را به نفع نامزد مورد حمایت خودشان به پای صندوقهای رای می کشانند وسپس با پیروزی در انتخابات به موقعیتهایی دست می یابند باید متوجه سهم مردم نیز باشند. اگر قبل از برگزاری انتخابات حضور حداکثری مردم را عامل مهمی برای پیروزی خود می دانند پس از موفقیت نیز بایستی حضور مردم را در تمامی عرصه های اجرایی تحمل نمایند ونگویند که : مردم را چه به دخالت در امور دولت.
باید مردم را همیشه ودر همه حال ولی نعمت خود بدانند ودر اجرای برنامه ها وقوانین مطالبات مردمی را اولویت نخست فعالیتهای خود به حساب آورند.
همانگونه که در ادبیات سیاسی_ ملت بدون دولت معنایی ندارد به همان اندازه بلکه به مراتب بیشتر نیز دولت بدون حمایت ملت دوام نخواهد یافت. این مطلب معنای واقعی مردمسالاری می باشد که با توجه بیشتر به عمق آن می توان شرایط بهتر وکارآمدتری رابرای دولت وملت فراهم نمود. از موارد فوق چنین نتیجه می گیریم که ملت شریف ایران 53 روز فرصت مطالعاتی جهت انتخاب فرد اصلح برای سمت ریاست جمهوری در پیش رو خواهدداشت تا با انتخاب دقیق و واقع بینانه خود درطول چهار سال آینده شاهد بهبودی اوضاع سیاسی _ اجتماعی _ فرهنگی واقتصادی مملکت خویش باشدو اینگونه به خود ببالد که : ((سرافرازی ایران حاصل حضورمردم است )).